mehmetcak
Hero Member

Birim Kodu: 34.24.033
|
 |
« : Aralık 09, 2022, 15:02:33 ÖS » |
|
1. Hasta kartını açtık, teşhis kısmına nezle girdik, "AKILCI ANTİBİYOTİK DEĞERLENDİRME ÇIKTI" BURADA, değerlendir bilmem ne kısımlarını, bir kez ENTER, değerlendir atla geç ikinci kez ENTER diyolog penceresine TAMAM, 3. enter kurtul bundan KAPAT şekline getirebilir miyiz, Sorumluluk zaten bendeyken, siz programcılar habire ve habire, tekrar ve tekrar beni neden zorluyorsunuz?
2. Açılışta hangi ekranlar açılacak, kullacıya seçme sanşı bırakılmamış, AYARLAR KISMINA, AÇILIŞ AYARLARI diye bir kısım yapıp, açılışta açılmasını istediğim programlara tik atarak seçebimek istiyorum, mesela ESK ekranı ben istemiyorum her seferinde açılmasını ama açılıyor. Mesela MHRS randevu, her seferinde ben onun açılmasını istiyorum ama illede manuel açmak zorunda kalıyorum
3. VERİ GÖNDERME (BU UYARI HERSEFERNDE YIRTIK DONDAN FIRLAYAN ŞEY GİBİ ORTAYA ÇIKIP BENİ RAHATSIZ ETMEK ZORUNDAMI? Ayarlar kısmına "VERİ GÖNDERME İÇİN UYARMA" şeklinde bir opsiyon eklenemez mi??
daha bir kaç talep daha olacak ama onlarda artık başka bahara, Saygılar sevgiler, iyi çalışmalar
|